børn i ubalance

børn

Børn i dag har tit en meget travl hverdag hvor de dagligt bliver overstimuleret.

Børn kan lide under, at de ikke passer ind i de forskellige normer og tidsskemaer i familien, eller adfærd og oplevelser fra skolen. Tit er der en reaktion fra barnet når det bliver for meget. Enten vil barnet begynde at klage over fysiske smerter, eller de reagerer mere aggressivt og eksplosivt. De fleste børn vil trække sig tilbage og blive indadvendt stille.

Kropsterapien kan hjælpe barnet  med at mærke sig selv igen, så barnet kan udtrykke det som ikke fungerer i deres hverdag. Kroppen lyver aldrig. Ved dybe vejrtræknings øvelser, pulserende massage, og samtale begynder kroppen at slippe kontrollen som låser krop og sind. Se kropsterapi

Access Bars er en punkt energibehandling af hovedbunden, hvor en serie af 32 punkter på hovedet bliver berørt og healet. Ved denne lette berøring kan barnet starte, så de kan finde tilliden ved at ligge på briksen. Access Bars-behandlingen er et utroligt redskab skaber en dybdeafspænding og følelse af total indre fred og et mentalt brusebad som kan hjælpe barnet til at komme tilbage og finde ro. Se Acces bars

Det vigtigste er at bygge tilliden op til mig så de frit kan være sig selv i rummet. Ved samtalen og aflæse deres kropssprog kan jeg få indsigt i barnet kerneproblem. Derigennem se på både styrker og udfordringer i krop og sind.

Forløbets vigtighed er at finde roen, og hvad barnet har mistet, så vi  sammen kan styrke barnets forcer , og se på hvordan du som forældre kan bruge disse styrker i hverdagen, så selvtilliden vokser igen.

Særligt sensitive:

Børn med særligt sensitive træk bearbejder indtryk med større dybde end andre, når de bliver stimuleret af omgivelserne. Nervesystemet er lidt mere følsomt og kan nemmere blive belastet. Se særlig sensitive.

Behandlingen starter med en samtale, hvor den voksne er med i den udstrækning barnet ønsker det. Jeg vil slutte behandlingen med at barnet og den voksne taler sammen, og vil rådgive om hvordan du bedst støtter dit barn.

Barnet starter med at sidde eller ligge på briksen, alt efter hvad det falder barnet naturligt. Jeg fortæller barnet og dig som forældre hvad der kommer til at ske under behandlingen og når tilliden er skabt er der åbning.

Som regel elsker børn kropsterapien og rummet som jeg skaber omkring dem, og de skal selv bestemme om de vil komme igen til flere behandlinger. Et forløb kan variere mellem 3-10 behandlinger, alt efter barnets natur.

Min erfaring: Jeg er selv en voksen som lever med mit særligt sensitive personlighedstræk, og da jeg lærte redskaberne at kende faldt mange ting på plads med min følsomhed både i min barndom  og voksen livet.

Jeg er selv mor til 3 piger med alt det, som det indebærer, og arbejder som konsulent i Kompetencebroen med udfordret børn og unge. Se hjemmesiden www.kompetencebroen.dk

 

Book tid nu

Kontakt mig her