Helle Waltersen

kropsterapeut uddannet ved Body-sds med 19 års erfaring.

Jeg er et positivt menneske, som har stor interesse i menneskets udvikling.

Jeg tager udgangspunkt I hvert enkelt menneske behov og livs historie. Mine kunder kommer til mine behandlinger fordi de har ondt i den fysiske krop eller fordi de har ondt i livet.

Jeg har haft praksis siden 2005 på Østerbro København, senere på Fejø hvor jeg boede med min familie 6 år og her har jeg givet behandlinger og undervist i træning til børn og voksne. Idag har jeg min klinik i Karlslunde på strandvejen.

Jeg er født og opvokset i Solrød Strand og nyder at bo her med min familie i dag, hvor jeg får min energi fra havet og stranden hver dag. Jeg er mor til 3 dejlige piger. Jeg er kunstner af sind, og syntes generelt at jeg er et heldigt menneske, fordi jeg arbejder med noget som giver livet værdi. Mennesker.

Jeg har en 3 årige Body-sds terapeut uddannelse, og en diplom uddannelse i reinkarnations terapi og Access Bars, endvidere har jeg en 5 årige bachelor i industriel design fra Danmarks Design Skole. I mit tidligere job som designer i modebranchen, hvor stress og et højt præstationspres var en del af hverdagen, har jeg selv oplevet stress på egen krop og set hvordan stress påvirker mennesker i arbejdslivet. Det har lært mig meget om vigtigheden om at passe på min krop og holde balancen i hverdagen.

Jeg er Godkendt RAB behandler har haft virket som behandler i 20 år. Jeg modtager løbende uddannelses forløb for at opdaterer min vide. Med mit liv som kropterapeut og den erfarring det indebære, har jeg det privilige idag at undervise og uddanne kropsterapeuter på Totum i København.

Gennem mine uddannelser og livet har jeg fået mine erfaringer med menneskets krop og natur, balancer og ubalancer alt hvad det indebærer. Jeg er selv særlig sensitiv, og måske derfor tiltrækker vejen for mine klienter til min klinik, for mange mennesker der har samme personligheds dybde.

Kærligt og målrettet er jeg din vejviser til bedre kropsbevidsthed, styrke og refleksion på livet. Jeg kan i gennem behandlingerne hjælpe dig til at rejse din krop til balance, dine værdier for livet, og genfinde dig selv i det liv som du lever, NU.

VELKKOMMEN.

 

Uddannelser:

 • Body-sds terapeut: 3 årige uddannelse med gennemført anatomi og fysiologi eksame, og bestået som Body-sds terapeut og  træner.
 • Indrebarn og traume terapeut v. Ronni Visstinsen
 • Reinkarnations terapeut diplom uddannet i USA, New York
 • Accesbars diplom uddannelse – København: Access BARS er godkendt af The National Certification Board for Therapeutic Massage, USA, og Access BARS er en del af Access Consciousness.
 • 5 årige bachelor for industrielt design på Danmarks Design Skole – København

Seneste kurser 2016-2017:

 • Psoas og lyske kursus V. Center for kropskultur
 • Bækken og korsben kursus V. Center for kropskultur
 • Den reflektoriske stabilitet træning med fokus på lænden
 • Den reflektoriske og funktionelle bækkenbund
 • Åndedrættet
 • Yoga i lyst og nød
 • Gyrokinesis
 • Yogasutra
 • Nakke og skulder smerter: V. Adam Wolten-Rætinge på Body-sds centret i København.

Book tid nu

 

Kontakt mig her