Stress… når kroppen råber efter hjælp

Stress

Stress og angst, depression

Flere af mine klienter kommer til mig med det “moderne menneskes” folkesygdom såsom stress og depression, som tit er resultat af en presset hverdag og øget præstationspres. Alle mennesker oplever kortvarige skift i humør i livet. Det er helt normalt. Men ved stress og depression påvirkes både psyken og kroppen, og her har de fleste brug for hjælp. Livsmod og humør daler voldsomt, og sårbarheden kan skyldes både arv og de påvirkninger, du har mødt igennem livet. Her går jeg ind og arbejder med kontakten mellem krop og psyke, gamle tankemønstre, som ikke tjener dig mere, roen så du kan få din livslyst tilbage, så du kan få øje på dig selv og se de forandringer, der skal til.

Kropsterapien og Access Bars er særligt velegnet til dig med stress, depression og forskellige afhængighedstilstande. I dette forløb er målet at lave positive livsforandringer og ændre uhensigtsmæssige vaner. Ubalancen stress kan give negative personlighedsforstyrrelser og det bliver dominerende for dine tanker om, hvem du er, og hvad du kan.

Samtalen handler om at skabe udsyn til nye indsigter om dig selv og herved give handlemuligheder og syn på livet med strategier og redskaber med positiv tankegang. Denne indsat få sat struktur på hverdagen og herved give dig overskud og handlekraft til at komme tilbage til dig selv.

Søvn, ro, kost og bevægelse i naturen er vigtigt. Hvis jeg ser, at du har behov for et træningsprogram, giver jeg dig øvelser, som du kan arbejde med derhjemme for at opnå et bedre kropsligt resultat.

Book tid nu

Kontakt mig her