se hvad mine kunder har at sige

Tusinde tak for en skøn behandling i dag…dejligt, jeg fik ro i sind og krop. Har skaffet en ny kunde som virkelig har brug for alt det du kan. Hun bliver et glad menneske når hun har været hos dig.

Alt i krop og sind er mere fri og let efter et besøg hos dig.

Ulla

- om kropsteraopi

De sidste par år, har jeg gået til træning hos Helle Waltersen under FOF ved Køge Bugt, og jeg må sige, at det er noget af det bedste træning jeg nogensinde har gået til.

Bente

- om træning

Helle er dygtig til at aflæse krop og sind, og efter en behandling er det altid en fornøjelse at konstatere en tilstand af fysisk afspænding og balance kombineret med glæde og positiv energi.

KH

Lars

- om kropsterapi

Der er ikke noget bedre end at blive masseret af Helle efter mange ugers hård træning i form af vægtløftning og amerikansk fodbold. Jeg led af rygsmerter og hold i nakken, men efter et par uger hos Helle var mine smerter helt væk, og jeg føler mig mere bevægelig og smidig i mine led.

Jeg sender mine varmeste anbefalinger til Helle og Massage & Liv.

Tobias

- om kropsterapi

Jeg følte mig meget tryg under hele sjælerejsen i Helles nærvær og omgivelser.
Utroligt at finde nye sider af sig selv, som man ikke vidste, at man havde.

Det har givet mig en ny forståelse af mig selv og påmindet mig om, at der er nogle vigtigt værdier, som jeg skal prioritere i mit liv nu.

Rosa

- om regressionsterapi

Helles behandlinger har gjort en kæmpe forskel i mit liv.

I min periode med sygemelding pga. stress og hele vejen tilbage , har dine behandlinger gjort mig klar til jobbet igen og i ”fit for figtht ” form.

Min plan om at blive dobbelt dansk mester i tennis 2016 lykkedes, takke være dig. Vildt.

Jeg anbefaler derfor varmt Massage & Liv til ALLE.

KH

Stefan

- om behandling af stress.

Book tid nu

Kontakt mig her