velkommen energi…

REN krop 2018 –  Detox med træning og madplan – en transformation på 14 dage.

Ny workshop er igen marts 2019.


Velkommen energi…
Alle kan deltage… tilegnet til DIG som vil rense kroppen for giftstoffer, til DIG som vil tabe nogle kilo og til DIG som vil få en bedre forståelse af din krop og måske mangler energi I hverdagen.
Et boost til et liv med mere energi og glæde.
Din krop vil gennemgå en afgiftning, både igennem træningsøvelser og med sund kost, masser af grønsager og frugt, måltider med vigtige proteiner, sunde kulhydrater og fibre. Du bliver klædt på med sunde hurtiglavet snaks, når din krop kræver stimulanser. Ideen er at skabe en ny tanke på sund livsstil fremover for dig.

Dette program forgår således, at vi sammen mødes på hold og træner. Det bliver 3 intensive timer hvor der bliver lagt vægt på at komme hele kroppen igennem med Body-sds grundtræning, som går ind og arbejder med fundamentet af kroppen, udrensning af dine organer via zone øvelser og tryk. Træningen er i kombination med Yogaens gode dybe stræk, som afsyrer muskler og bindevæv. der er vigtig for at opnå den rette udrensning. Efter den første træningsdag er kroppen nu klar til at du kan begynde Detox madplan ugen igennem.

Søndagen efter mødes vi alle igen og laver det samme intensive program. Kroppen føles anderledes, da kroppen nu er udrenset indvendig med detox kostplan. Det er fantastisk følelse af lethed, glæd dig.

Ren krop 2018 detox indeholder:

 1. 3 timers workshop med intensiv træning og stræk med fokus på detox af kroppen.
 2. Vejledning og opskrifter som du kan følge til at få udrenset kroppen yderligere de følgende 8 dage.
 3. 3 timers opfølgnings workshop med intensiv træning og stræk og afrunding af detox oplevelser.

Dette modtager du:

 • 6 timers terapeutisk træning og dybde massage og stræk i fælles hold træning fordelt på 2 søndage.
 • Mail information med opstart og liste til indkøb
 • Opskrifter til nem sund mad, så du ikke er sulten, efter principper af fra A-Vogel og Anthony Williams.
 • Opskrifter til sunde snacks to go
 • Inspiration til sunde smoothies
 • Vejledning af greens produkter hvis du vil udrenses yderligere
 • Vejledning af afgiftning igennem hud skrub
 • Inspiration til sunde hverdags vaner

Programmet er enkelt, og derfor får du succes med at gennemføre denne detox.

Vi mødes første dag som et team, og afslutter forløbet som et Team – så DU/VI gennemfører.
Du kan vælge at gå ”ALL IN” eller du kan blot træne og bruge en delvis madplan, så man kan følge familiens mad rytme.
Da træningen indeholder øvelser i par, er det idealt for par eller tag en god ven/veninde med, eller mød blot op så får du en makker.

Sted: Begge dage i Greve borgerhus, Rådhusholmen 10, 2670 Greve,1. sal i et smukt lokale

Mødetid: kl.14-17.00
Pris: 1100,- kr pr. deltager

Tilmelding: Når beløbet et sat ind på konto: 6818-0001096311 eller mobile Pay: 22387242 – husk at indtaste navn, telf. og mail adressen.

Hvorfor detox:

Jeg elsker et godt glas hvidvin, elsker veltilberedt kød, hjemmebagte brød og kager mm. Derfor lever jeg ikke selv altid sundt som forskrifterne skriver og netop derfor laver jeg denne detox kur 2 gange årligt for at komme tilbage i balancen i kroppen og særdeleshed i sind.

Da jeg nok er lidt af en A-Vogel nørd, har læst alle hans bøger og kan dem næsten på rygraden. Dr.hc. Vogel er den kendte Schweizske natur doktor og forfatter til flere bøger, blandt andet Den Lille Doktor mm.
Sund fornuft og den sunde levevej fra Schweiziske folke og naturmedicin er A-Vogels force. Alt han beskriver  om mad og medicin klinger helt i tråd med mine værdier og derfor har jeg tilegnet mig hans viden.
Jeg har selv igennem årene gennemgået faster i forbindelse med min Body-sds uddannelse og siden flere detox og udrensningskure, og har derfor på egen krop oplevet hvordan kroppen kan genoplives ved blot få ændringer i sin levevis. Det er en helt utrolig oplevelse og mange mennesker oplever at skavanker og sygdomme helt forsvinder.
Altid har jeg vendt tilbage til A-Vogels gode råd, om kost og dens helbredes virkning, og glædeligt givet dem videre til mine klienter med forrygende resultater.
Når huden bliver klar og ren, når det hvide i øjnene bliver hvidt igen, render under øjne forsvinder, træthed forsvinder,  muskelsmerter om morgen forsvinder og kroppen har meget mere energi i hverdagen….. ja så ved du at du har gennemført med succes og gjort det bedste for dig selv. Prøv det…. Din krop vil elske dig for det.
Det er aldrig for sent.

Velkommen og på gensyn

Helle Waltersen

Book tid nu

Kontakt mig her