vores partnere

vores partnere

Miljøvenligpakning

Kompetencebroen

Jeg anbefaler Kompetencebroen når mine klienter har brug for vejledning af en mestringspsykolog. Her er en lille tekst fra deres side:

“Vi er en privat virksomhed, som udvikler kvalitative tilbud til børn, unge og voksne, skoler og fritid og kommuner. Vores vision er, at sårbare børn, unge og voksne skal være centrum i eget liv og kunne få et relevant og udviklende tilbud, når de viser tegn på mistrivsel.”
www.kompetencebroen.dk

Anja Wermelin

Jeg anbefaler Anja, når jeg ser at mine klienter har brug for en test.

Anja er uddannet Naturopath i biologisk medicin samt Vegatester.

“En Vegatest kan sige noget om kroppens ubalancer, hvordan ser det ud med dit vitamin/mineral niveau lige her og nu, man kan tjekke fordøjelsen om du mangler mælkesyrebakerier, syre/base balancen – om du reagerer intolerant på nogle fødevarer, om du har kviksølvs belastning, organ ubalancer m.m”
Har du lyst til at vide mere er du velkommen til at ringe på mobil: 31245942 eller tjek hendes hjemmeside www.natureway.dk

Tina Rossbach Kofod

Jeg anbefaler Tinas yoga til mine klienter som efterspørger god yogaundervisning.

Tina Rossbach Kofod er eksamineret Yogalærer. Tina har undervist i den klassiske Hatha i mere end 10 år, og har endvidere undervisningserfaring indenfor Yin Yoga, bevægelse & afspænding. Tina er inspirerende, alsidig og hendes yogastil er blid med fokus på styrke og mental fokus. Tina lægger vægt på at du får en god oplevelse på yogamåtten, hvor der er tid og plads til at du mærker, hvad der sker i din krop uden at du behøver tænke på at skulle præsterer noget.
Tilmelding til Tina på mobil nr. 51355409 el. tina.rossbachkofod@gmail.com

Book tid nu

Kontakt mig her