alle mennesker har en dyb længsel efter mening med livet

et stærkt redskab som åbner din forståelse af dig

Alle mennesker har en dyb længsel efter mening med livet.

Regressions terapi er til mennesker, som har et ønske om videreudvikling og forandring. Denne behandlingsform er oplagt for dig, der mistrives og vil forandre gamle mønstre, adfærd, tanker, fobier, misbrug af fysisk og psykisk karakter, som forhindrer dig i at leve det liv, du ønsker.

På magisk vis…viser din underbevidsthed billeder eller en film frem som du med min vejledning bliver guidet. Du får øjnene op for dine medfødte gaver og talenter, så du med ny lærdom kan blive den bedst udgave af dig selv i dette liv.

En session vil altid starte med en samtale om formålet med rejsen, så jeg kan spore mig ind på, hvordan jeg bedst kan vejlede dig gennem rejsen. Regression er en mental rejse i underbevidstheden og går tilbage i tid. Måske har du nogle specifikke emner, som du ønsker at få svar på i barndom, fødsel og sjæleliv.

Ved lette pulseringer og vejtrækningsøvelser fra Body-sds terapien, får jeg dig ned i en dyb, meditativ tilstand. Derefter guider jeg dig med en visualisering til at komme dybere ned i underbevidstheden. Jeg er din vejleder under rejsen, og sammen med dig gennemgår og oplever du, at du trygt kan færdes i dit sjæleliv og modtage de informationer, som er vigtige.

Under hele seancen er du ved din fulde bevidsthed, og det er dig der styre processen.

regressionsterapi skaber livsvarig balance i dit sind

Praktiske ting i forbindelse med rejsen:

  • Du skal være over 18 år
  • Mød op i god tid så vi starter i ro
  • Drik vand inden sessionen
  • At din krop er klar og ikke sløret af piller mm.
  • Vær iført varmt tøj, da du godt kan opleve at blive kuldskær under og efter rejsen.
  • Prøv ikke at ligge og analyserer og tænker over de svar du får under rejsen.
  • Når du kommer hjem er det en god ide at skrive ned hvad der har gjort indtryk på dig. Så vi ved næste møde kan analysere rejsen og fordybe os yderligere og måske arbejde med en ny rejse.

Efter rejsen vil vi sammen tale om de oplevelser, som kom frem under regressionen. Det har til formål at se på de mønstre, som gentager sig, de mennesker som omgiver dig i dine tidligere liv og NU. Det er utroligt stærkt, hvor klart problemstilling viser sig, og derved anderledes nemt at arbejde kærligt videre med den viden, og overføre det til dit liv NU.

Regressions terapi giver dig en selvindsigt på et åndeligt niveau. Det er et stærkt redskab, som åbner din forståelse af dig selv. Vejen til mere glæde, troen på dig selv og det gode i livet.

Jeg følte mig meget tryg under hele sjælerejsen i Helles nærvær og omgivelser. Utroligt at finde nye sider af sig selv, som man ikke vidste, at man havde. Det har givet mig en ny forståelse af mig selv og påmindet mig om, at der er nogle vigtigt værdier, som jeg skal prioritere i mit liv nu.

Rosa

Solrød Strand, Klik her for at læse hele udtalelsen

Book tid nu

Kontakt mig her