Træn kroppen – det er aldrig for sent…

 

 

Trænings hold med fokus på selvudvikling, sundhed og velvære af kropsterapeut uddannet ved Body-sds

Denne gymnastik er en videreudvikling af Body-sds grundtræning, og er blevet en af de mest effektive behandlings gymnastikformer i norden, specielt udviklet til mennesket i ubalance. Med mange års erfaring som har denne gymnastik med succes ændret livet for mange.
Vi alle oplever et tidspunkt i vores liv, hvor smerter og mentalt ubalance får os til at vakle. Kroppen må hjælpes til at nå bedre personlige præstationer. Dette gælder for alle mennesker ung som gammel.

Denne træning hjælper dig med at optimere din kropsholdning, åndedræt og bevægelsesmønstre, og giver dig mulighed for et bedre helbred.
Blandingen af  kredsløbs- koordinations- og led øvelser gennemgår vi hele kroppen, så du kan opnå kropsbevidsthed og opbygge et stærkt immunforsvar.

Træningsforløb:
1) Vi arbejder de første 30 minutter med grundige fodøvelser som optimere balancen og arbejder med zonepunkterne som aktiver vores indre organer.

2) Derefter gennemgår vi hele kroppen opefter hvor alle led og muskler gennemarbejdes.

3) De sidste 30 minutter laver vi sammentrækkende og udvidede øvelser som styrker din smidighed.

For at opnå en optimal stærk fysik, skal du flytte kroppens grænser. Jeg ser på hver enkelt udøver og hjælper dig hvor DU er her og nu. Træningen vil kunne mærkes ved fornyet styrke indefra og ses på din nye styrke i udseende af kropsholdning udefra, og selv ved kun én ugentlig træning vil du hurtigt kunne se og mærke fremskridt.

Få Personlig Træning eller træn lille sammen
Hos Massage & Liv kan du få én-til-én Personlig Træning, til genopbygning af din krop. Du vil blive vejledt i en grundig træning i en hel time, og træningen er 100% afstemt til dig. Du får et øvelses program du kan arbejde med hjemme til vi ses igen. Vi ses 2 gange ugenligt i de først 3 uger, derefter mødes vi efter behov.

Du kan også vælge at booke træning til et lille hold. Træningen vil blive tilrettelagt ud fra Body-sds systems grund træning, hvor I kommer gennem hele kroppen, balanceøvelser og styrke. Det er en 1 1/2 time med koncentreret træning,med masser af sjove udfordringer tilpasset jeres ønsker og behov 100% afstemt til jer med de udfordringer og ønsker I kommer med. Holdet mødes 2 gange ugenligt i de først 3 uger, derefter mødes vi efter behov.

Træningen er for alle aldre og niveauer. Du/I bestemmer!

 

 

Vejen til en sund krop

Mangler din krop styrke og kærlig genopbygning, så er denne træning noget for dig. Her er træning med fokus på krop, selvudvikling, sundhed og velvære.
For dig som skal genoptræne kroppen
For dig som træning i stress forløb
For dig når kroppen knirker
En god kombination af Body-sds grundtræning og dybe yoga stræk.
Hold: Mandag aften
Hold: Fredag formiddag

Tilmelding NU: http://www.fof.dk/kogebugt/Kursusoversigt/motion-og-sundhed/bevaegelse-og-afspaending/body-traening?id=3446

Jeg glæder mig til at se jer.

Helle Waltersen
Body-sds terapeut

 

 

De sidste par år, har jeg gået til træning hos Helle Waltersen under FOF ved Køge Bugt, og jeg må sige, at det er noget af det bedste træning jeg nogensinde har gået til.

Bente

Solrød Strand, Klik her for at læse hele udtalelsen

Book tid nu

 

Kontakt mig her